SalesTech - Programok
× Programok(current) Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Share

PROGRAMOK - 2020. október 28.

Összes kinyitása + Összes becsukása -
09:00 - 09:10 Grand Opening | SalesTech
Toldi Gábor SalesTech

New Rules: The Change Is The New Opportunity

09:10 - 09:25 Central Europe's Digital Leapfrog Moment | Előadás
Bacsó Gergely McKinsey & Company | Partner

Az előadás angol nyelvű!


A digitális kitörés pillanata Közép-Európában

09:27 - 09:42 Technology Will Help Your People to Perform Better | Előadás
Petra Jenner Salesforce | GM, SVP Emerging Markets & Israel

Az előadás angol nyelvű!


A profi CRM: az új világban a hiánya megöl, a használata pedig szárnyakat ad


A járvány hatásai túlterhelnek mindannyiunkat. A magánéletünk megváltozott, átalakult a munkakörnyezet, és mások a karrierlehetőségeink. A világunk hirtelen őrülten összetetté vált, és nagyon nehéz egy ennyire komplex világban jól teljesíteni. Megmenteni ugyan nem fog minket, de a technológia befolyással lesz az értékesítésedre, a jó szoftverek lehetnek azok, amik az átlagos és az igazán jó eredmények közötti különbséget fogják jelenteni. CRM nélkül nincs adat, amire támaszkodhatsz. Utálhatod a CRM-et, de nem hagyhatod el. A technológia és a digitális eszközök segítségével több információnk lesz, jobban tudunk a lényegesre koncentrálni és kevesebb az értelmetlenül kieső idő a munkában. Saleses vagy? Akkor értékesíts, ne adminisztrálj! Hagyd, hogy a szoftverek támogassák a munkádat.


We are overwhelmed by the effects of the pandemic in every way. In our personal lives, in our business lives and in our carreer. The world became crazy complex. It's very hard to do well in a very complex world for all of us. Technology and the proper use of tech services can make the difference between very good results and average results. We will have more information, better focus and less idle time when we do our business aided by great services.

09:44 - 09:59 Your Customers' Behaviour Defines the Future of Your Business | Előadás
Stephen Heal Frontier Economics | Associate Director

Az előadás angol nyelvű!


Az ügyfeleid viselkedése alakítja az üzleti lehetőségeidet és hogy mit tudsz nekik eladni


Mi, emberek teljesen irracionálisak, de nagyon kiszámíthatóak vagyunk. Mind a közgazdaságban, mind az üzleti életben eget rengető változásokat hozott, hogy jól kiszámíthatóvá vált az, hogy az emberek hogyan fognak reagálni meghatározott helyzetekben. Te érted, hogy eddig miért és hogyan változott az üzleti viselkedés? Az eddigi digitális átalakulás nem más, mint változás abban, hogyan éltük a mindennapjainkat. Most a járvány újra mindent a feje tetejére állít. Az egyik legjobb kérdés ma, hogy hogyan fogjuk élni a mindennapjainkat a járvány után és hogy fogunk viselkedni. Észre sem veszed, hogy az ügyfeled megváltozott. Legjobb esetben a járványra reagáló viselkedésre reagál a sales. Stephen a Lloydsnak már elmondta, most neked is megmutatja, hogy milyen hatások hajtják az ügyfeleid magatartásában bekövetkező változásokat, hogy hogyan fognak viselkedni, és ezzel növekedési lehetőségeket mutat mindannyiunk számára.


We, humans are insanely irrational but greatly predictable. The biggest leap in economics and the second biggest in business comes from the progress in correctly predicting how we behave in certain conditions. The whole digital transformation was a transformation of how we lived our lives. Now Covid changes everything again. How will we behave after the pandemic and what are we going to do is one of the great questions. If you know what kind of changes drive your customers' behaviour and how he will act you're set on the path of growth.

10:01 - 10:16 Sales and Marketing Are Different Parts of the Same Process, Here's How to Make Them Work Together | Előadás
Bruno Bitter Marketer. Strategist. Technologist.

Az előadás angol nyelvű!


Így hozd össze a marketinget a salesszel, tapasztalatok egy kontinenseket átívelő integrációból


Láttál már zongoristát játszani? A jobb és a bal kéz tökéletes szinkronban játszik. Gondold el, mi lenne, ha a hirtelen az a bal mást kezdene játszani a darabból, mint a jobb! Értetlenség és káosz. Sales és marketing együtt vagy egymás ellen? A sales és a marketing a vállalat jobb és bal keze éppen a növekedés szimfóniáját játszva. Soha nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne szinkronban játsszanak, különösen egy válság alatt nem. Mutatunk egy kiváló példát az olajozott együttműködésre. A cégednek, a vállalatodnak nagyobb esélye lesz megúszni a válságot, és növekedni utána, ha a sales és a marketing összhangban játszik. Ha értik egymást, ha tudják, mit ad hozzá a másik a teljesítményhez. Eljött az idő, hogy megtedd az első öt lépést a harmónia, az összhang és a nagyobb teljesítmény felé. Van, aki megoldotta: sales ÉS marketing együtt játszik. Vajon te is képes vagy egyesíteni a kettőt?


Sales and marketing are vantage points to get a view of the same thing – the buying journey of the customer. Still, when sales and marketing get together, blind spots remain in the beginning. Areas that are natural for marketing – data, technology, content -, often feel strange for sales. Areas that feel natural for sales – laser focus on revenue –, is often outside the comfort zone of marketing. When these perspectives are combined, we can get closer to a complete picture – and a great opportunity to thrive and succeed as an organization.

10:18 - 10:33 Empower and Manage, the Antifragile, Anti-covid Recepie to Take Off with Your Business | Előadás
Grant MacKenzie Xsellorate | Director

Az előadás angol nyelvű!


Felhatalmazás és betartatás, a reziliens, anticovid vezetési módszer az ütős sales csapathoz


A kiválóság kitűnik. Azonnal, ránézésre ráismersz. Nem kell keresned, tudod, hogy ott van. Kétségek nélkül tudod, hogy túlszárnyalja a versenytársakat. Egyértelmű, megkerülhetetlen. És kifizetődik. A kiválóság mind a menedzsmentben, mind az értékesítésben megmenti az üzletedet attól, hogy eltűnjön a süllyesztőben, és biztosítja a túlélésedet ebben a zsugorodó gazdaságban. Abban is segít, hogy gyorsabban visszaállj a növekedési pályára. Mit csinálsz, ha jó sales vezető vagy? Grant elmondja számos top 1000-es mammutvállalat vezetőinek a mentorálása után, hogy mi az a három tényező, ami nélkül az értékesítésed lecsökken. Jobban mint kellene.


The essence of excellence in international sales. Exellence stands out. It serenly outshines all the competition. Anytime you meet excellence you recognize it immediately. It's obvious. And it pays off. Excellence both in management and in sales will save your business from going under and surive in this shrinking economy. It will help you to grow faster later on. Without these three to dos your sales will falter and decline more than it should.

10:33 - 10:37 Closing 1st block
10:37 - 10:42 KávéSzünet
10:42 - 10:49 2nd block Opening

Sales = Emberek + IT

10:49 - 11:04 Home office-ból új piacra | Előadás
Kurtisz Krisztián UNIQA Biztosító & CHERRISK | CEO

A Covid hozott újdonságokat az értékesítésben. Vagy te vírustagadó vagy? Azt nem tagadhatod, hogy új korszak köszöntött az értékesítésbe. A változás nemcsak örök, de most nagyon hirtelen is, és mi képtelenek vagyunk változni. Túlbecsüljük az emberek változási képességeit és azt, hogy milyen gyorsan tudnak alkalmazkodni az új helyzetekhez. Néhány hónapot távmunkában kellett dolgozni, aztán vissza lehetett térni az irodába, most pedig ismét egyre több a home office. Szükség van komoly stratégiai változástatásokra és ehhez egy sokkal nyíltabb, transzparensebb kommunikációra. Alapelvárásnak kell tekinteni a gyors reagálást, a rövid üzleti tervezési ciklusokat, az online ügyintézési igényt és az otthoni munkavégzést. Ezek mentén kell új, ehhez igazodó termékeket kialakítani, fejleszteni és piacra dobni sokkal gyorsabban, mint eddig bármikor. Így lesz home office-ból személyes értékesítés.

11:06 - 11:21 Hogyan tovább? vagy Túlélésre töltve | Előadás
Benkő Vilmos Speak Academy | CEO

Az előadás angol nyelvű!


Túlélésre vagyunk programozva. Sújthat minket bármi, képesek vagyunk felállni. Felállni és továbbmenni. Ehhez nem technológia, és IT, és rendszerek kellenek, csak emberség. Csak az emberi mivoltunk. Amikor elesünk, kesereghetünk a földön fekve, ameddig akarunk, vagy az érzéseinkre, a lehetőségeinkre, a szebb jövő reményére támaszkodva felállhatunk, és még le sem kell porolni magunkat, csak megtenni az első lépést. Hinnünk és bíznunk magunkban és a munkatársainkban. Együtt felállni, együtt továbblépni, egymásért továbblépni, erre vagyünk töltve. Túlélésre vagyunk töltve egymással, egymásért.

11:23 - 11:38 Digitális perszonalizáció a gyakorlatban | Előadás
Stein Renáta Liferay | Sales manager

Az előadás angol nyelvű!


A mai gazdaság az én, én, én gazdasága. Én, mert megérdemlem, én, mert egyedi igényeim vannak, és én, mert saját magamra szabott ajánlatokat akarok. Ez korábban vagy csak nagy költségvetéssel és nagy beruházással volt lehetséges vagy pedig nagyon kis üzletekben, ahol kizárólag egyedi termékeket, egyedi élményeket készítettek. Ma már az adatok rendelkezésre állnak ahhoz, hogy bárki számára alacsonyköltségvetéssel, egyedi, személyre szabott ajánlatot tudjunk tenni. Pontosabban olyan egyedi fényben tudjuk feltüntetni a termékünket, amivel le tudjuk nyűgözni, el tudjuk varászsolni.

11:40 - 11:55 Itt az idő, hogy te nyerj | Előadás
Dr. Faragó Dániel Gergely Danubian Institute for Future Leadership / SalesTech | Alapító / Kurátor

Belátható az értékesítés jövője? Tudunk hiba nélkül lépni a mai környezetben? Nem. Nem az a gond, hogy hibázunk. Senki sem látja pontosan előre a jövőt. A probléma az, hogy halmozzuk a hibákat. A legtöbb esetben tudjuk, hogy mit kellene tennünk, de hagyjuk, hogy elsodorjanak a körülmények, engedünk a nyomásnak, és a „hátha mégsem” bizonytalanságának. A mostani helyzet annyira sok oldalról bizonytalan, hogy nem könnyű döntéseket hozni. Hogy tekintsünk a mostani helyzetre úgy, hogy a döntéseink jók legyenek, vagy könnyen tudjuk korrigálni őket? A jövőt pontosan megjósolni nehéz, de sokkal könnyebb, ha csak azokra a verziókra készülünk fel, amelyek vagy nagy valószínűséggel bekövetkeznek, vagy aránytalanul nagy veszteséget vagy nyereséget hoznak. Mi már tudjuk, hogyan készülj fel a sales új korszakára, csak te még nem tudsz róla. Eladni idén úgysem tudsz, de legalább készülj fel!

11:55 - 12:00 Closing 2nd block
12:00 - 14:00 Nagy Szünet
14:10 - 14:15 Opening Breakout sessions
14:15 - 14:30 Köd van, mindenki tapogatózik, senki sem tudja pontosan mit kéne csinálni | Előadás
Fábián Ágnes Henkel Magyarország Kft. | Ügyvezető igazgató

Az idei év olyan változásokat hozott, amire még sosem volt példa. Teljesen váratlanul, felkészületlenül érte a cégeket. Minket is. Nem az a kulcs, hogy most okosak legyünk, hanem az, hogy tudjunk gyorsan alkalmazkodni a helyzethez. Őszintén elmondjuk, hogy nem tudjuk, mi van. Mit csináljunk, ha nem tudjuk, mi van? Feküdj fel a vízre és evezz az árral. Tapogatózz, hogy megtapasztald, milyen is a jelenlegi környezet. Értékesítés vakon? Igen, és közben gyűjtsd a tapasztalatokat. Nem a köd a baj, hanem ha a szakadék szélére sodródsz, és nem veszed észre.

14:31 - 15:22 Sic Transit Face-to-Face: How to make your prospects notice you in the new era | Workshop
Polyák Balázs Google | Industry Manager - Export, Startups & Innovation

A program magyar nyelven lesz megtartva!


The current dynamic market conditions are requiring new sales strategies from companies selling to consumers and businesses alike - and this can uncover new opportunities, especially if we look abroad or use creative tactics to be noticed by users or decision makers in Hungary or elsewhere. We'll explore how digital can and should be used throughout the sales funnel. We'll touch on the topic of measurement, Customer Lifetime Value, and bring you case studies on how other companies have managed to simplify and automate their marketing activities.

14:31 - 15:22 Minden a sales vezetőn áll vagy bukik! | Workshop
Lippner Tamás Sell & Speak | Ügyvezető igazgató

Miért van az, hogy a sales tréningek bizonyos cégeknél eredményesebbek, mint másoknál? Hogyan lesz egy csoport értékesítőből egy motivált csapat? Hogyan tudnak a kollégák több ügyletet lezárni, mint valaha?

A válasz ezekre a kérdésekre: minden az értékesítési vezetőn áll vagy bukik!

Az ő felelőssége, hogy ne motiválgassa a csapatát, de elérje, hogy motiváltan dolgozzanak. A vezető tudja működtetni azt a sales vezetői rendszert, ami valódi támogatást nyújt az értékesítőknek, és végül a vezetőn múlik, hogy a csapat az elméletben elsajátított technikákat a gyakorlatban is használja-e. 


Ebben az előadásban arról a három legnagyobb vezetői hibáról lesz szó, amit elkerülve, azonnal látványos profitnövekedést érhetünk el!

15:22 - 15:45 Interjú Hoffmann Bencével | Interjú
Hoffmann Bence ShiwaForce | Vice President Of Business Development
15:45 - 16:36 Survival Negotiation - Győzködés Helyett Megegyezés | Workshop
Vitézy Péter Actionlab | Alapító - ügyvezető ,
Szvoboda Gábor Actionlab | Vezető tréner, coach

Tárgyalástechnika, vitakultúra, meggyőzés képessége...stb. Ezt a nagyon fontos skillt már sokan, sokféle módon tréningezik, így teljesen jogos kérdésként merülhet fel, hogy mit is mondhatunk még erről? Most csak nagyon röviden, a többit majd a workshopon: ez nem tárgyalástechnika, hanem egy olyan értékesítő fejlesztési módszertan, ami “covidálló” módon segít, hogy ezekben az éles, sarkos helyzetekben is minél nagyobb eséllyel szülessen megegyezés. A jelenlegi, pandémia-, munka- és élethelyzetbeli, feszültségekkel teli helyzetben is segít abban, hogy úgy tudjunk igent mondani, hogy közben nemcsak hogy rugalmasak maradunk, de a saját feltételeink teljesülnek, elfelejtve a régi, mai kereteknek már nem megfelelő begyöpösödött mintákat.

15:45 - 16:36 Amikor a CRM az értékesítés korlátja, és hogy lehet kinőni belőle? | Kerekasztal
Zsédely Krisztián Profession.hu | Head of Sales and Recruitment Services ,
Szénásy Péter United Consult | VP of CRM Solutions ,
Viz István Salesforce | Senior Territory Manager

Hogyan jutott arra a döntésre Magyarország piacvezető munkaerő-toborzási szolgáltatója a Profession.hu, hogy újragondolja az eddigi értékesítési modelljét, és egy új CRM rendszer bevezetésével magasabb szintre emeli a vállalat értékesítési működését? Mik voltak az igények? Hogyan működött a projekt? Mik a főbb tapasztalatok és eredmények, illetve hogyan teremtett értéket a digitális transzformáció a Profession.hu életében?

A kerekasztal beszélgetésben Zsédely Krisztián, a Profession.hu értékesítési igazgatója fog beszélgetni Szénásy Péterrel, a United Consult Kft. CRM üzletágának vezetőjével, illetve Viz Istvánnal, a Salesforce senior területi vezetőjével a Profession Projektről, annak kihívásairól, eredményeiről és teremtett értékeiről.

16:36 - 17:00 Interjú Palocsay Gézával | Interjú
Palocsay Géza Jófogás / Adevinta Hungary | General Manager
17:00 - 17:30 Digitális Perszonalizáció a Gyakorlatban | Workshop
Fülöp Kornél Liferay | Sales Engineer

Miért fontos a perszonalizáció és milyen eszközökkel valósíthatjuk meg? Mi a különbség a személyre szabott élmény és a omnichannel támogatás között? Amellett, hogy ezeket a kérdéseket megválaszoljuk, egy pénzügyi szolgáltató szemszögéből megnézzük milyen perszonalizációs lehetőségek vannak ma és milyen megoldást kínál a digitális perszonalizáció az ügyfelek megnyerésében és megtartásában.

17:00 - 17:35 Roundtable | Kerekasztal
Dr. Faragó Dániel Gergely Danubian Institute for Future Leadership / SalesTech | Alapító / Kurátor ,
Petra Jenner Salesforce | GM, SVP Emerging Markets & Israel ,
Grant MacKenzie Xsellorate | Director

A program angol nyelven lesz megtartva!

17:35 - 17:40 Closing | SalesTech
Toldi Gábor SalesTech
09:10 - 09:25 Central Europe's Digital Leapfrog Moment
Bacsó Gergely McKinsey & Company | Partner

Az előadás angol nyelvű!


A digitális kitörés pillanata Közép-Európában

09:27 - 09:42 Technology Will Help Your People to Perform Better
Petra Jenner Salesforce | GM, SVP Emerging Markets & Israel

Az előadás angol nyelvű!


A profi CRM: az új világban a hiánya megöl, a használata pedig szárnyakat ad


A járvány hatásai túlterhelnek mindannyiunkat. A magánéletünk megváltozott, átalakult a munkakörnyezet, és mások a karrierlehetőségeink. A világunk hirtelen őrülten összetetté vált, és nagyon nehéz egy ennyire komplex világban jól teljesíteni. Megmenteni ugyan nem fog minket, de a technológia befolyással lesz az értékesítésedre, a jó szoftverek lehetnek azok, amik az átlagos és az igazán jó eredmények közötti különbséget fogják jelenteni. CRM nélkül nincs adat, amire támaszkodhatsz. Utálhatod a CRM-et, de nem hagyhatod el. A technológia és a digitális eszközök segítségével több információnk lesz, jobban tudunk a lényegesre koncentrálni és kevesebb az értelmetlenül kieső idő a munkában. Saleses vagy? Akkor értékesíts, ne adminisztrálj! Hagyd, hogy a szoftverek támogassák a munkádat.


We are overwhelmed by the effects of the pandemic in every way. In our personal lives, in our business lives and in our carreer. The world became crazy complex. It's very hard to do well in a very complex world for all of us. Technology and the proper use of tech services can make the difference between very good results and average results. We will have more information, better focus and less idle time when we do our business aided by great services.

09:44 - 09:59 Your Customers' Behaviour Defines the Future of Your Business
Stephen Heal Frontier Economics | Associate Director

Az előadás angol nyelvű!


Az ügyfeleid viselkedése alakítja az üzleti lehetőségeidet és hogy mit tudsz nekik eladni


Mi, emberek teljesen irracionálisak, de nagyon kiszámíthatóak vagyunk. Mind a közgazdaságban, mind az üzleti életben eget rengető változásokat hozott, hogy jól kiszámíthatóvá vált az, hogy az emberek hogyan fognak reagálni meghatározott helyzetekben. Te érted, hogy eddig miért és hogyan változott az üzleti viselkedés? Az eddigi digitális átalakulás nem más, mint változás abban, hogyan éltük a mindennapjainkat. Most a járvány újra mindent a feje tetejére állít. Az egyik legjobb kérdés ma, hogy hogyan fogjuk élni a mindennapjainkat a járvány után és hogy fogunk viselkedni. Észre sem veszed, hogy az ügyfeled megváltozott. Legjobb esetben a járványra reagáló viselkedésre reagál a sales. Stephen a Lloydsnak már elmondta, most neked is megmutatja, hogy milyen hatások hajtják az ügyfeleid magatartásában bekövetkező változásokat, hogy hogyan fognak viselkedni, és ezzel növekedési lehetőségeket mutat mindannyiunk számára.


We, humans are insanely irrational but greatly predictable. The biggest leap in economics and the second biggest in business comes from the progress in correctly predicting how we behave in certain conditions. The whole digital transformation was a transformation of how we lived our lives. Now Covid changes everything again. How will we behave after the pandemic and what are we going to do is one of the great questions. If you know what kind of changes drive your customers' behaviour and how he will act you're set on the path of growth.

10:01 - 10:16 Sales and Marketing Are Different Parts of the Same Process, Here's How to Make Them Work Together
Bruno Bitter Marketer. Strategist. Technologist.

Az előadás angol nyelvű!


Így hozd össze a marketinget a salesszel, tapasztalatok egy kontinenseket átívelő integrációból


Láttál már zongoristát játszani? A jobb és a bal kéz tökéletes szinkronban játszik. Gondold el, mi lenne, ha a hirtelen az a bal mást kezdene játszani a darabból, mint a jobb! Értetlenség és káosz. Sales és marketing együtt vagy egymás ellen? A sales és a marketing a vállalat jobb és bal keze éppen a növekedés szimfóniáját játszva. Soha nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne szinkronban játsszanak, különösen egy válság alatt nem. Mutatunk egy kiváló példát az olajozott együttműködésre. A cégednek, a vállalatodnak nagyobb esélye lesz megúszni a válságot, és növekedni utána, ha a sales és a marketing összhangban játszik. Ha értik egymást, ha tudják, mit ad hozzá a másik a teljesítményhez. Eljött az idő, hogy megtedd az első öt lépést a harmónia, az összhang és a nagyobb teljesítmény felé. Van, aki megoldotta: sales ÉS marketing együtt játszik. Vajon te is képes vagy egyesíteni a kettőt?


Sales and marketing are vantage points to get a view of the same thing – the buying journey of the customer. Still, when sales and marketing get together, blind spots remain in the beginning. Areas that are natural for marketing – data, technology, content -, often feel strange for sales. Areas that feel natural for sales – laser focus on revenue –, is often outside the comfort zone of marketing. When these perspectives are combined, we can get closer to a complete picture – and a great opportunity to thrive and succeed as an organization.

10:18 - 10:33 Empower and Manage, the Antifragile, Anti-covid Recepie to Take Off with Your Business
Grant MacKenzie Xsellorate | Director

Az előadás angol nyelvű!


Felhatalmazás és betartatás, a reziliens, anticovid vezetési módszer az ütős sales csapathoz


A kiválóság kitűnik. Azonnal, ránézésre ráismersz. Nem kell keresned, tudod, hogy ott van. Kétségek nélkül tudod, hogy túlszárnyalja a versenytársakat. Egyértelmű, megkerülhetetlen. És kifizetődik. A kiválóság mind a menedzsmentben, mind az értékesítésben megmenti az üzletedet attól, hogy eltűnjön a süllyesztőben, és biztosítja a túlélésedet ebben a zsugorodó gazdaságban. Abban is segít, hogy gyorsabban visszaállj a növekedési pályára. Mit csinálsz, ha jó sales vezető vagy? Grant elmondja számos top 1000-es mammutvállalat vezetőinek a mentorálása után, hogy mi az a három tényező, ami nélkül az értékesítésed lecsökken. Jobban mint kellene.


The essence of excellence in international sales. Exellence stands out. It serenly outshines all the competition. Anytime you meet excellence you recognize it immediately. It's obvious. And it pays off. Excellence both in management and in sales will save your business from going under and surive in this shrinking economy. It will help you to grow faster later on. Without these three to dos your sales will falter and decline more than it should.

10:37 - 10:42 KávéSzünet
10:49 - 11:04 Home office-ból új piacra
Kurtisz Krisztián UNIQA Biztosító & CHERRISK | CEO

A Covid hozott újdonságokat az értékesítésben. Vagy te vírustagadó vagy? Azt nem tagadhatod, hogy új korszak köszöntött az értékesítésbe. A változás nemcsak örök, de most nagyon hirtelen is, és mi képtelenek vagyunk változni. Túlbecsüljük az emberek változási képességeit és azt, hogy milyen gyorsan tudnak alkalmazkodni az új helyzetekhez. Néhány hónapot távmunkában kellett dolgozni, aztán vissza lehetett térni az irodába, most pedig ismét egyre több a home office. Szükség van komoly stratégiai változástatásokra és ehhez egy sokkal nyíltabb, transzparensebb kommunikációra. Alapelvárásnak kell tekinteni a gyors reagálást, a rövid üzleti tervezési ciklusokat, az online ügyintézési igényt és az otthoni munkavégzést. Ezek mentén kell új, ehhez igazodó termékeket kialakítani, fejleszteni és piacra dobni sokkal gyorsabban, mint eddig bármikor. Így lesz home office-ból személyes értékesítés.

11:06 - 11:21 Hogyan tovább? vagy Túlélésre töltve
Benkő Vilmos Speak Academy | CEO

Az előadás angol nyelvű!


Túlélésre vagyunk programozva. Sújthat minket bármi, képesek vagyunk felállni. Felállni és továbbmenni. Ehhez nem technológia, és IT, és rendszerek kellenek, csak emberség. Csak az emberi mivoltunk. Amikor elesünk, kesereghetünk a földön fekve, ameddig akarunk, vagy az érzéseinkre, a lehetőségeinkre, a szebb jövő reményére támaszkodva felállhatunk, és még le sem kell porolni magunkat, csak megtenni az első lépést. Hinnünk és bíznunk magunkban és a munkatársainkban. Együtt felállni, együtt továbblépni, egymásért továbblépni, erre vagyünk töltve. Túlélésre vagyunk töltve egymással, egymásért.

11:23 - 11:38 Digitális perszonalizáció a gyakorlatban
Stein Renáta Liferay | Sales manager

Az előadás angol nyelvű!


A mai gazdaság az én, én, én gazdasága. Én, mert megérdemlem, én, mert egyedi igényeim vannak, és én, mert saját magamra szabott ajánlatokat akarok. Ez korábban vagy csak nagy költségvetéssel és nagy beruházással volt lehetséges vagy pedig nagyon kis üzletekben, ahol kizárólag egyedi termékeket, egyedi élményeket készítettek. Ma már az adatok rendelkezésre állnak ahhoz, hogy bárki számára alacsonyköltségvetéssel, egyedi, személyre szabott ajánlatot tudjunk tenni. Pontosabban olyan egyedi fényben tudjuk feltüntetni a termékünket, amivel le tudjuk nyűgözni, el tudjuk varászsolni.

11:40 - 11:55 Itt az idő, hogy te nyerj
Dr. Faragó Dániel Gergely Danubian Institute for Future Leadership / SalesTech | Alapító / Kurátor

Belátható az értékesítés jövője? Tudunk hiba nélkül lépni a mai környezetben? Nem. Nem az a gond, hogy hibázunk. Senki sem látja pontosan előre a jövőt. A probléma az, hogy halmozzuk a hibákat. A legtöbb esetben tudjuk, hogy mit kellene tennünk, de hagyjuk, hogy elsodorjanak a körülmények, engedünk a nyomásnak, és a „hátha mégsem” bizonytalanságának. A mostani helyzet annyira sok oldalról bizonytalan, hogy nem könnyű döntéseket hozni. Hogy tekintsünk a mostani helyzetre úgy, hogy a döntéseink jók legyenek, vagy könnyen tudjuk korrigálni őket? A jövőt pontosan megjósolni nehéz, de sokkal könnyebb, ha csak azokra a verziókra készülünk fel, amelyek vagy nagy valószínűséggel bekövetkeznek, vagy aránytalanul nagy veszteséget vagy nyereséget hoznak. Mi már tudjuk, hogyan készülj fel a sales új korszakára, csak te még nem tudsz róla. Eladni idén úgysem tudsz, de legalább készülj fel!

12:00 - 14:00 Nagy Szünet
14:15 - 14:30 Köd van, mindenki tapogatózik, senki sem tudja pontosan mit kéne csinálni
Fábián Ágnes Henkel Magyarország Kft. | Ügyvezető igazgató

Az idei év olyan változásokat hozott, amire még sosem volt példa. Teljesen váratlanul, felkészületlenül érte a cégeket. Minket is. Nem az a kulcs, hogy most okosak legyünk, hanem az, hogy tudjunk gyorsan alkalmazkodni a helyzethez. Őszintén elmondjuk, hogy nem tudjuk, mi van. Mit csináljunk, ha nem tudjuk, mi van? Feküdj fel a vízre és evezz az árral. Tapogatózz, hogy megtapasztald, milyen is a jelenlegi környezet. Értékesítés vakon? Igen, és közben gyűjtsd a tapasztalatokat. Nem a köd a baj, hanem ha a szakadék szélére sodródsz, és nem veszed észre.

14:31 - 15:22 Sic Transit Face-to-Face: How to make your prospects notice you in the new era
Polyák Balázs Google | Industry Manager - Export, Startups & Innovation

A program magyar nyelven lesz megtartva!


The current dynamic market conditions are requiring new sales strategies from companies selling to consumers and businesses alike - and this can uncover new opportunities, especially if we look abroad or use creative tactics to be noticed by users or decision makers in Hungary or elsewhere. We'll explore how digital can and should be used throughout the sales funnel. We'll touch on the topic of measurement, Customer Lifetime Value, and bring you case studies on how other companies have managed to simplify and automate their marketing activities.

14:31 - 15:22 Minden a sales vezetőn áll vagy bukik!
Lippner Tamás Sell & Speak | Ügyvezető igazgató

Miért van az, hogy a sales tréningek bizonyos cégeknél eredményesebbek, mint másoknál? Hogyan lesz egy csoport értékesítőből egy motivált csapat? Hogyan tudnak a kollégák több ügyletet lezárni, mint valaha?

A válasz ezekre a kérdésekre: minden az értékesítési vezetőn áll vagy bukik!

Az ő felelőssége, hogy ne motiválgassa a csapatát, de elérje, hogy motiváltan dolgozzanak. A vezető tudja működtetni azt a sales vezetői rendszert, ami valódi támogatást nyújt az értékesítőknek, és végül a vezetőn múlik, hogy a csapat az elméletben elsajátított technikákat a gyakorlatban is használja-e. 


Ebben az előadásban arról a három legnagyobb vezetői hibáról lesz szó, amit elkerülve, azonnal látványos profitnövekedést érhetünk el!

15:45 - 16:36 Survival Negotiation - Győzködés Helyett Megegyezés
Vitézy Péter Actionlab | Alapító - ügyvezető ,
Szvoboda Gábor Actionlab | Vezető tréner, coach

Tárgyalástechnika, vitakultúra, meggyőzés képessége...stb. Ezt a nagyon fontos skillt már sokan, sokféle módon tréningezik, így teljesen jogos kérdésként merülhet fel, hogy mit is mondhatunk még erről? Most csak nagyon röviden, a többit majd a workshopon: ez nem tárgyalástechnika, hanem egy olyan értékesítő fejlesztési módszertan, ami “covidálló” módon segít, hogy ezekben az éles, sarkos helyzetekben is minél nagyobb eséllyel szülessen megegyezés. A jelenlegi, pandémia-, munka- és élethelyzetbeli, feszültségekkel teli helyzetben is segít abban, hogy úgy tudjunk igent mondani, hogy közben nemcsak hogy rugalmasak maradunk, de a saját feltételeink teljesülnek, elfelejtve a régi, mai kereteknek már nem megfelelő begyöpösödött mintákat.

17:00 - 17:30 Digitális Perszonalizáció a Gyakorlatban
Fülöp Kornél Liferay | Sales Engineer

Miért fontos a perszonalizáció és milyen eszközökkel valósíthatjuk meg? Mi a különbség a személyre szabott élmény és a omnichannel támogatás között? Amellett, hogy ezeket a kérdéseket megválaszoljuk, egy pénzügyi szolgáltató szemszögéből megnézzük milyen perszonalizációs lehetőségek vannak ma és milyen megoldást kínál a digitális perszonalizáció az ügyfelek megnyerésében és megtartásában.

09:00 - 09:10 Grand Opening
Toldi Gábor SalesTech

New Rules: The Change Is The New Opportunity

10:33 - 10:37 Closing 1st block
10:42 - 10:49 2nd block Opening

Sales = Emberek + IT

11:55 - 12:00 Closing 2nd block
14:10 - 14:15 Opening Breakout sessions
17:35 - 17:40 Closing
Toldi Gábor SalesTech
15:22 - 15:45 Interjú Hoffmann Bencével
Hoffmann Bence ShiwaForce | Vice President Of Business Development
16:36 - 17:00 Interjú Palocsay Gézával
Palocsay Géza Jófogás / Adevinta Hungary | General Manager
15:45 - 16:36 Amikor a CRM az értékesítés korlátja, és hogy lehet kinőni belőle?
Zsédely Krisztián Profession.hu | Head of Sales and Recruitment Services ,
Szénásy Péter United Consult | VP of CRM Solutions ,
Viz István Salesforce | Senior Territory Manager

Hogyan jutott arra a döntésre Magyarország piacvezető munkaerő-toborzási szolgáltatója a Profession.hu, hogy újragondolja az eddigi értékesítési modelljét, és egy új CRM rendszer bevezetésével magasabb szintre emeli a vállalat értékesítési működését? Mik voltak az igények? Hogyan működött a projekt? Mik a főbb tapasztalatok és eredmények, illetve hogyan teremtett értéket a digitális transzformáció a Profession.hu életében?

A kerekasztal beszélgetésben Zsédely Krisztián, a Profession.hu értékesítési igazgatója fog beszélgetni Szénásy Péterrel, a United Consult Kft. CRM üzletágának vezetőjével, illetve Viz Istvánnal, a Salesforce senior területi vezetőjével a Profession Projektről, annak kihívásairól, eredményeiről és teremtett értékeiről.

17:00 - 17:35 Roundtable
Dr. Faragó Dániel Gergely Danubian Institute for Future Leadership / SalesTech | Alapító / Kurátor ,
Petra Jenner Salesforce | GM, SVP Emerging Markets & Israel ,
Grant MacKenzie Xsellorate | Director

A program angol nyelven lesz megtartva!Vedd meg jegyed most!