Jegyek

SalesTech Budapest VIP

2019. 09. 25.

VIP belépő a SalesTech Budapestre. Hozzáférést biztosít minden programhoz, elsőbbségi jelentkezés és garantált férőhely a workshopokon, teljes napi parkolás a helyszínen és csak a VIP résztvevőknek elérhető Leaders’ Lounge program.
Lazy bird véget ért!

129 500 Ft

+ ÁFA

SalesTech Budapest

2019. 09. 25.

Belépő a SalesTech Budapestre (szeptember 25.) Hozzáférést biztosít minden beszélgetéshez, előadáshoz és workshophoz, az esti networking programhoz, kivéve a Leaders’ Lounge programot.
Lazy bird véget ért!

89 500 Ft

+ ÁFA

Full House

2019. 09. 25.

CSAPATBAN JOBB!
2 VIP és 3 normál belépő a SalesTech Budapestre. Hozzáférést biztosít minden beszélgetéshez, előadáshoz és workshophoz, az esti networking programhoz, a VIP jegyek pedig a Leaders’ Lounge programhoz is.
Lazy bird véget ért!

499 500 Ft

+ ÁFA

Bermuda

2019. 09. 25.

CSAPATBAN JOBB!
1 VIP és 2 normál belépő a SalesTech Budapestre. Hozzáférést biztosít minden beszélgetéshez, előadáshoz és workshophoz, az esti networking programhoz, a VIP jegy pedig a Leaders’ Lounge programhoz is.
Lazy bird véget ért!

299 500 Ft

+ ÁFA

Minden résztvevőnek a lehető legjobb élményt szeretnénk biztosítani. A normál jegy minden programhoz hozzáférést biztosít kivéve a Leaders’ Lounge programokat. A VIP jegy azoknak szól, akik mindenből a prémiumot szeretik. Akkor válassza a VIP-t, ha autóvásárláskor az alapfelszereltség helyett inkább extra vagy prémium felszereltséget választ.

Sales, HR szolgáltatók és értékesítőknek beszállítók csak szolgáltatói jeggyel vehetnek részt a konferencián. A szolgáltatói jegy ára 149500 Ft. Ha így szeretnének részt venni, kérjük, keressenek meg e-mailben.

A feltüntetett árak nettó árak.

MÉG: