SalesTech - Vágány Tamás
× Share Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

Vágány Tamás

Magora Advisors Ltd. | Founder and Managing Partner

Vágány Tamás 2018-ban indította útjára a Magora Advisorst, az elmúlt két évben fontos szerepe volt a szolgáltatási területek kialakításában, az ügyfelek üzleti céljait megértő, komplex problémákat megoldani képes csapat felállításában. Vágány Tamás eddig több mint huszonöt éves tapasztalatot szerzett felsővezetői, értékesítési, tanácsadói és infokommunikációs területen, Magyarországon és külföldön, ezt megelőzően a Microsoft Magyarországnál, PwC Strategy&-nél (korábban Booz&Company), T-Systems-nél, HTCC-nél (Invitel, Pantel), Xerox-nál és a Telenornál dolgozott menedzsment pozícióban.

Nagy megtiszteltetésnek és óriási lehetőségnek érzem a Magora Advisors elindítását, amiért régóta, következetesen dolgoztam. Örülök annak, hogy a tudásom és a tapasztalatom révén nekem is szerepem lehet abban a munkában, hogy még több ember és szervezet váljon sikeressé a Magora Advisors szolgáltatásaival, amelyekkel hatékonyabbá tehetik a cégek működését.

Előadások:

  • Mi a jó növekedési stratégia COVID-19 után? Ha visszatekintünk a két évvel későbbi fejünkkel a mai pillanatra, mik a jó döntések, amiket meghoztunk?, Időpont: 14:05 - 14:50