SalesTech - Horváth János
× Share Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

Horváth János

MVÜK Zrt. | CEO

A Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségének (MVÜK Zrt.) vezérigazgatója 2014 óta. Széleskörű tapasztalatokat szerzett a pénzügyi, telekommunikációs és üzleti információs szektorokban üzleti, marketing- és értékesítési vezetőként. Több mint 20 éves nagyvállalati múltat követően (Price Waterhouse, Citibank, Magyar Telekom, Origo, Opten, Invitel) tulajdonosként csatlakozott a prémium üzleti közösségépítés zászlóshajójához.

Megoldásszállító, kapcsolatépítő, üzletfejlesztő, értékesítési rendszerek építője. Elkötelezetten hisz a nagyvállalati és a KKV szektor közötti tudásátadásban, kapcsolatfejlesztésben. 20 éves nagyvállalati karrierjét folyamatosan átszőtte a KKV szektorral való kapcsolat. Eddigi pályáján a legjobb eredményeket mindig az együttműködés, az innováció és az eredményorientáltság hozta, így a jövőben is ezek mentén építkezik.

Tulajdonosként legfontosabb célkitűzése, hogy az MVÜK legyen az a pont a cégvezetők életében, ahol inspirációra, motivációra lelnek akár cégük, akár saját maguk részére a mindennapokban, és ahová kritikus helyzetben is bizalommal fordulhatnak, és megoldást kapnak.

Tagvállalataik vezetői értik, érzik, hogyan támogatja őket az MVÜK a további fejlődésükben, abban, hogy még értékesebb emberré váljanak, és progresszív vezetőként cégeik még versenyképesebbek és jövedelmezőbbek legyenek, és innovatív gondolkodással akár meg is tudják haladni versenytársaik növekedését.Előadások:

  • Hogyan támogassuk az ügyfeleinket, hogy megtartsuk őket COVID-19 és válság után?, Időpont: 14:55 - 15:40