SalesTech - Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Stephen Heal
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Share

Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Stephen Heal

Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Stephen Heal

2020-10-01

Az ügyfeleid viselkedése alakítja az üzleti lehetőségeidet és hogy mit tudsz nekik eladni


Miről fog szólni Stephen előadása?

Mi, emberek, teljesen irracionálisak, de nagyon kiszámíthatóak vagyunk. Mind a közgazdaságban, mind az üzleti életben eget rengető változásokat hozott, hogy jól kiszámíthatóvá vált az, hogy az emberek hogyan fognak reagálni meghatározott helyzetekben. Te érted, hogy eddig miért és hogyan változott az üzleti viselkedés? Az eddigi digitális átalakulás nem más, mint változás abban, hogyan éltük a mindennapjainkat. Most a járvány újra mindent a feje tetejére állít. Az egyik legjobb kérdés ma, hogy hogyan fogjuk élni a mindennapjainkat a járvány után és hogy fogunk viselkedni. Észre sem veszed, hogy az ügyfeled megváltozott. Legjobb esetben a járványra reagáló viselkedésre reagál a sales. Stephen a Lloydsnak már elmondta, most neked is megmutatja, hogy milyen hatások hajtják az ügyfeleid magatartásában bekövetkező változásokat, hogy hogyan fognak viselkedni, és ezzel növekedési lehetőségeket mutat mindannyiunk számára.

Vedd meg jegyed most!


Stephen Heal

Stephen

Annak érdekében, hogy segítse az embereket, Stephen ötvözi széles körű pénzügyi (JP Morgan), kereskedelmi (Tesco) és stratégiai tanácsadói (BCG) tapasztalatait, mind a magatartási, mind a klasszikus közgazdasági ismeretekkel.

Az emberek kérdésekkel - sok kérdéssel - fordulnak hozzám a stratégiáról, az ügyfél betekintésről, az üzletfejlesztésről, a változásról, az innovációról és egyebekről. A Frontier-nél gyakran segítek az ügyfeleknek abban, hogy megtudják, munkatársaik viselkedése hogyan befolyásolja vállalatuk eredményeit és gazdaságosságát...és abban is, hogy hogyan reagáljanak. Tevékenységemben kíváncsiságom vezérel, hogy megértsem, hogy vannak a dolgok, a szenvedélyem pedig azért, hogy újragondoljam hogyan is lehetnének a dolgok. Ezt mindig olyan módon akarom megtenni, amely bizonyítékokon alapszik és fenntarthatóbb eredményekhez vezet."


Quick interview with Stephen Heal

What is the most disregarded but crucial business challenge at this moment in time?

Fundamentally integrating the environmental and social impacts of our businesses into our ways of working so that we can better deliver for society and our planet - not just for our shareholders.

What kind of undergoing transformations do you perceive in business and business culture today?

Today – right now – many people and organisations are re-thinking the ‘future of work’. The relationship between jobs, offices, home lives and technology. Transformation is afoot in the way we organise ourselves for work, perhaps like it was in retail and banking over the last decade - with the shift to online and delivery in place of stores and face to face. Today we can take the crisis as an opportunity to ‘build back better’ for our staff, our environment and our economies.

How should we change or act to be a winner after the present crisis and recession is over?

To learn from the present crisis, as with others, that we need to embed the instinct for adaptation - to take the crisis as an opportunity to rethink, restructure and reprioritise. The survivors (winners) will be the ones that best adapt and create value for all their stakeholders.

Thank you for your answers!