SalesTech - Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Petra Jenner
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Share

Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Petra Jenner

Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Petra Jenner

2020-10-01

A profi CRM: az új világban a hiánya megöl, a használata pedig szárnyakat ad


Miről fog szólni Petra előadása?

A járvány hatásai túlterhelnek mindannyiunkat. A magánéletünk megváltozott, átalakult a munkakörnyezet, és mások a karrierlehetőségeink. A világunk hirtelen őrülten összetetté vált, és nagyon nehéz egy ennyire komplex világban jól teljesíteni. Megmenteni ugyan nem fog minket, de a technológia befolyással lesz az értékesítésedre, a jó szoftverek lehetnek azok, amik az átlagos és az igazán jó eredmények közötti különbséget fogják jelenteni. CRM nélkül nincs adat, amire támaszkodhatsz. Utálhatod a CRM-et, de nem hagyhatod el. A technológia és a digitális eszközök segítségével több információnk lesz, jobban tudunk a lényegesre koncentrálni és kevesebb az értelmetlenül kieső idő a munkában. Sales-es vagy? Akkor értékesíts, ne adminisztrálj! Hagyd, hogy a szoftverek támogassák a munkádat.

Vedd meg jegyed most!


Petra Jenner

Petra

Petra 2016-ban csatlakozott a Salesforce-hoz. Jelenlegi pozíciója (GM, Vice President) szerint felelős a Feltörekvő Piacok és Izrael üzletágért. Korábban a Kereskedelmi Üzletágat, valamint az Európai Innovációs és Transzformációs Szolgáltatások csapatát vezette, ahol kiterjesztette csúcskategóriás tanácsadói körünket, és egy tehetséges és sokszínű csapatot épített Európában, Afrikában és a Közel-Keleten.

Petra üzleti és technológiai vezető, 20+ éves kimagasló tapasztalattal, változatos nemzetközi jártassággal a teljes P&L felelősség, értékesítés és marketing, digitális átalakítás, többcsatornás menedzsment és marketing területén. A Salesforce-hoz való csatlakozását megelőzően Petra 7 évig a Microsoft svájci és ausztriai vezérigazgatója volt, ahol jelentős üzleti tevékenységet folytatott, miközben felhő-alapú transzformáción vitte keresztül a céget. Petra magabiztos stratéga és csatornaépítő, jelentős Go To Market tapasztalattal, aki sikeres technológiai termékeket és szolgáltatásokat dobott piacra Európában. Petra rajong a növekvő vállalkozásokért, a networking-ért és a jövendőbeli tehetségek fejlesztéséért.

Házas, imád utazni a világban, szabadidejében biciklizik és jógázik.