SalesTech - Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Lippner Tamás
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Share

Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Lippner Tamás

Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Lippner Tamás

2020-10-01

Minden a sales vezetőn áll vagy bukik!


Miről fog szólni Tamás előadása?

Miért van az, hogy a sales tréningek bizonyos cégeknél eredményesebbek, mint másoknál? Hogyan lesz egy csoport értékesítőből egy motivált csapat? Hogyan tudnak a kollégák több ügyletet lezárni, mint valaha?

A válasz ezekre a kérdésekre: minden az értékesítési vezetőn áll vagy bukik!

Az ő felelőssége, hogy ne motiválgassa a csapatát, de elérje, hogy motiváltan dolgozzanak. A vezető tudja működtetni azt a sales vezetői rendszert, ami valódi támogatást nyújt az értékesítőknek, és végül a vezetőn múlik, hogy a csapat az elméletben elsajátított technikákat a gyakorlatban is használja-e.

Ebben az előadásban arról a három legnagyobb vezetői hibáról lesz szó, amit elkerülve, azonnal látványos profitnövekedést érhetünk el!

Vedd meg jegyed most!


Lippner Tamás

Lippner

Tamás több mint 20 évig vezetett értékesítési csapatokat olyan cégeknél, mint a Citibank, a Sberbank és a Vodafone. Ez alatt az idő alatt tartozott hozzá 700 fős üzletkötői hálózat, 300 fős fiókhálózat, call center, inside sales csapat, digital sales, brókerek és stratégiai együttműködésekért felelős osztály.

2016-ban Európabajnok lett német nyilvános beszédben (Toastmasters). Három éve alapította a Sell & Speak tréningcéget, amellyel értékesítési csapatok eredményességét növeli és sales vezetőket támogat egy profi vezetői rendszer kialakításában.

Ügyfelei közé tartoznak multik, mint a Cofidis, Unilever, Raiffeisen, Google, OTP, Telenor, és milliárdos gyártó és kereskedő cégek, mint a Wellis, Coopervision és az S.T.I., illetve rendszeresen képzi 30+ ország ügyvédjeit Prágától Tokióig.