SalesTech - Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Bruno Bitter
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Share

Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Bruno Bitter

Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Bruno Bitter

2020-10-01

Így hozd össze a marketinget a salesszel, tapasztalatok egy kontinenseket átívelő integrációból


Miről fog szólni Bruno előadása?

Láttál már zongoristát játszani? A jobb és a bal kéz tökéletes szinkronban játszik. Gondold el, mi lenne, ha a hirtelen az a bal mást kezdene játszani a darabból, mint a jobb! Értetlenség és káosz. Sales és marketing együtt vagy egymás ellen? A sales és a marketing az vállalat jobb és bal keze éppen a növekedés szimfóniáját játsztva. Soha nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne szinkronban játszanak, különösen egy válság alatt nem. Mutatunk egy kiváló példát az olajozott együttműködésre. A cégednek, a vállalatodnak nagyobb esélye lesz megúszni a válságot, és növekedni utána, ha a sales és a marketing összhangban játszik. Ha értik egymást, ha tudják, mit ad hozzá a másik a teljesítményhez. Eljött az idpő, hogy megtedd az első öt lépést a harmónia, az összhang és a nagyobb teljesítmény felé. Van aki megoldotta sales ÉS marketing együtt játszik. Vajon te is képes vagy egyesíteni a kettőt?

Vedd meg jegyed most!


Bruno Bitter

Bruno

Bruno Bitter márkaépítő, stratéga és értékesítési szakember. Az MIT School of Engineering és a Berlin School of Creative Leadership alumnájaként több mint 2 évtizedes tapasztalata van digitális marketingben, stratégiai menedzsmentben és vezetésben. Bruno alkotta meg, dobta piacra, menedzselte és adta el sikeresen a New Wave Europe digitális marketing ügynökséget (2008-2017). Kliensei sorában többek közt ott volt a Nike, a L’Oreal, a KPMG és a Coca-Cola is; versenyzett a Cannes Lions-ön, és megnyerte a neves “Agency of the Year” címet is (Kreativ PRizma). Tanított a CEU-n és részt vett a Breakthrough Program tervezésében és elindításában is. A memoQ-nál (2017-) Bruno az üzleti stratégia, az értékesítés és a marketing integrációján dolgozik, mely során tapasztalatot szerzett egy globális csapat felépítésében és vezetésében is. Budapesten született, globálisan nőtt fel, jelenleg pedig büszke torontói lakos.


Quick interview with Bruno Bitter

What is the most disregarded but crucial business challenge at this moment in time? What kind of undergoing transformations do you perceive in business and business culture today?

We are finally, officially AB: After Bandwidth. Remote learning, remote meetings, remote offices, remote medicine, remote everything. It’s the reality, not a vision. It’s working, it’s efficient. We have the Bandwidth. But how will we chart a path forward from here? How will we form communities? How will we have pulsing, thriving city centers again? How will we have pulsing, thriving workplaces again? How will Generation Work-from-Home recover? How will we build meaningful brands and experiences? What happens if we remain stuck in this new virtual world permanently?

How should we change or act to be a winner after the present crisis and recession is over?

Looking just at the best case scenarios, it could be a time for a sustainable reset of the workplace. It could be a time to build. It could be a time to overcome toxic polarization. It could be a time to see meaningful health care reforms.

Thank you for your answers!