SalesTech - Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Benkő Vilmos
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Share

Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Benkő Vilmos

Ismerd meg 2020-as előadóinkat! - Benkő Vilmos

2020-10-01

Hogyan tovább? vagy Túlélésre töltve


Miről fog szólni Vilmos előadása?

Túlélésre vagyunk programozva. Minden helyzetből fel lehet állni, és ehhez benned van a megoldás. Sújthat minket bármi, képesek vagyunk felállni. Felállni és továbbmenni. Ehhez nem technológia és IT és rendszerek kellenek, csak emberség. Csak az emberi mivoltunk. Amikor elesünk, kesereghetünk a földön fekve, ameddig akarunk, vagy az érzéseinkre, a lehetőségeinkre, a szebb jövő reményére támaszkodva, felállhatunk, és még le sem kell porolni magunkat, csak megtenni az első lépést. Benkő Vilmos egy sorozatvállalkozó, akit érdekelnek az emberi érzések, és a reboothoz odaadja a nálad lévő kulcsot. Félsz az újrakezdéstől? Mi is. Hinnünk és bíznunk magunkban és a munkatársainkban. Együtt felállni, együtt továbblépni, egymásért továbblépni, erre vagyünk töltve. Túlélésre vagyunk töltve egymással, egymásért.


Vedd meg jegyed most!


Benkő Vilmos

Vilmos

Benkő Vilmos vállalkozó, tehetséggondozó, az Amerikai Kereskedelmi Kamara egykori elnöke. Számos kezdeményezés fűződik nevéhez, többek között meghonosította egy nemzetközi szervezet (Toastmasters International) magyarországi képviseletét, amely nyilvános beszéd oktatásával foglalkozik. Amikor nem az emberek fejlesztésével foglalkozik, akkor egészségügyi, illetve szoftver vállalkozásait építi.

Az Egyesült Államokban nevelkedett üzletember küldetésének tekinti azt, hogy az évek során szerzett tapasztalatait megossza másokkal. Véleménye szerint nem elég sikeresnek lenni, hanem másokat is hozzá kell segíteni saját sikerük eléréséhez. Ezért hozta létre a Speak Akadémiát, amely oly módon foglalkozik retorikával, hogy közben a résztvevők önismeretére, személyes jellemvonásaik fejlesztésére fekteti a hangsúlyt. Meggyőződése, hogy egy társadalom fejlődéséhez önbizalommal teli emberekre van szükség. Rendkívül sok tehetség vesz körül minket, mégis sokan küzdenek közülük önbizalomhiánnyal. Félnek felvállalni önmagukat, és még jobban tartanak a nyilvánosságtól, pedig ennek a technikának elsajátítása új utakat nyitna meg saját üzleti platformjukon.


Villáminterjú Benkő Vilmossal

Melyik a leginkább figyelmen kívül hagyott, de kulcsfontosságú üzleti kihívás ma?

Érzelmi érettség.

Milyen átalakulásokat látsz ma az üzleti életben, üzleti kultúrában?

Sokan fedezik fel magukban, hogy képesek. Nagy úr a muszáj.

Hogyan változzunk vagy hogy viselkedjünk, hogy nyertes helyzetbe hozhassuk magunkat a válság után?

Ne felejtsük el, hogy mindenki küzd. Ha nincs elég bátorságunk, kérjünk; ha van elég bátorságunk, akkor adjunk.

Köszönjük a válaszokat!