SalesTech - HEAL vs KURTISZ
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Share

HEAL vs KURTISZ

HEAL vs KURTISZ

2020-10-02

Változunk-e a válság kapcsán vagy nem? Tudunk-e változni egyáltalán? Stephen Heal, a magatartástudományi közgazdagástan oldaláról azt mondja, hogy észrevétlenül változunk, változtunk, és alkalmazkodunk az új helyzethez. Megváltoznak a dolgok, és csak figyelnünk kell ezekre a hosszú távú változási folyamatokra, hogy jobban teljesítsünk. Kurtisz Krisztián szerint nem tudunk változni. A változási képességünk hihetetlenül limitált. Ez a kikényszerített változás pedig nagyon sok egyeztetést, kommunikációt és gyakori tervezési ciklusokat igényel.

Vedd meg jegyed most!

hk


Stephen Heal: Az ügyfeleid viselkedése alakítja az üzleti lehetőségeidet és hogy mit tudsz nekik eladni

Mi, emberek, teljesen irracionálisak, de nagyon kiszámíthatóak vagyunk. Mind a közgazdaságban, mind az üzleti életben eget rengető változásokat hozott, hogy jól kiszámíthatóvá vált az, hogy az emberek hogyan fognak reagálni meghatározott helyzetekben. Te érted, hogy eddig miért és hogyan változott az üzleti viselkedés? Az eddigi digitális átalakulás nem más, mint változás abban, hogyan éltük a mindennapjainkat. Most a járvány újra mindent a feje tetejére állít. Az egyik legjobb kérdés ma, hogy hogyan fogjuk élni a mindennapjainkat a járvány után és hogy fogunk viselkedni. Észre sem veszed, hogy az ügyfeled megváltozott. Legjobb esetben a járványra reagáló viselkedésre reagál a sales. Stephen a Lloydsnak már elmondta, most neked is megmutatja, hogy milyen hatások hajtják az ügyfeleid magatartásában bekövetkező változásokat, hogy hogyan fognak viselkedni, és ezzel növekedési lehetőségeket mutat mindannyiunk számára.


Kurtisz Krisztián: Home office-ból új piacra

A Covid hozott újdonságokat az értékesítésben. Vagy te vírustagadó vagy? Azt nem tagadhatod, hogy új korszak köszöntött az értékesítésbe. A változás nemcsak örök, de most nagyon hirtelen is, és mi képtelenek vagyunk változni. Túlbecsüljük az emberek változási képességeit és azt, hogy milyen gyorsan tudnak alkalmazkodni az új helyzetekhez. Néhány hónapot távmunkában kellett dolgozni, aztán vissza lehetett térni az irodába, most pedig ismét egyre több a home office. Szükség van komoly stratégiai változástatásokra és ehhez egy sokkal nyíltabb, transzparensebb kommunikációra. Alapelvárásnak kell tekinteni a gyors reagálást, a rövid üzleti tervezési ciklusokat, az online ügyintézési igényt és az otthoni munkavégzést. Ezek mentén kell új ehhez igazodó termékeket kialakítani, fejleszteni és piacra dobni sokkal gyorsabban, mint eddig bármikor. Így lesz home office-ból személyes értékesítés.