SalesTech - FÁBIÁN vs FARAGÓ
× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat Share

FÁBIÁN vs FARAGÓ

FÁBIÁN vs FARAGÓ

2020-10-02

Belátható-e a mostani változás? Tudhatjuk-e, hogy mit kell csinálnunk? Fábián Ágnes, a Henkel CEO-ja, szerint most mindenki csak találgat, tapogatózik, és senki sem tudja, mit is kell csinálni pontosan. Emellett megyünk előre, és csináljuk a dolgunkat, de nem tudjuk megmondani, hogy milyen hatása lesz. Most gyűjtjük a tapasztalatokat. Faragó Dániel szerint a Covid által március óta okozott hatások és a válság belátható előre. Sok esetben csak azért nem reagálunk időben, mert nem akarjuk elfogadni a veszteségeinket, és küzdünk a mostani helyzet ellen. Főleg nem annak megfelelően kell cselekednünk, hogy most mi van, hanem, hogy mit akarunk, hogy legyen, és hogyan kell majd egy olyan környezetben viselkednünk, ami nagy eséllyel megvalósul.

Vedd meg jegyed most!

ff


Fábián Ágnes: Köd van, mindenki tapogatózik, senki sem tudja, pontosan mit kéne csinálni

Az idei év olyan változásokat hozott, amire még sosem volt példa. Teljesen váratlanul, felkészületlenül érte a cégeket. Minket is. Nem az a kulcs, hogy most okosak legyünk, hanem az, hogy tudjunk gyorsan alkalmazkodni a helyzethez. Őszintén elmondjuk, hogy nem tudjuk, mi van. Mit csináljunk, ha nem tudjuk, mi van? Feküdj fel a vízre és evezz az árral. Tapogatózz, hogy megtapasztald, milyen is a jelenlegi környezet. Értékesítés vakon? Igen, és közben gyűjtsd a tapasztalatokat. Nem a köd a baj, hanem ha a szakadék szélére sodródsz, és nem veszed észre.


Faragó Dániel: Itt az idő, hogy te nyerj

Belátható az értékesítés jövője? Tudunk hiba nélkül lépni a mai környezetben? Nem. Nem az a gond, hogy hibázunk. Senki sem látja pontosan előre a jövőt. A probléma az, hogy halmozzuk a hibákat. A legtöbb esetben tudjuk, hogy mit kellene tennünk, de hagyjuk, hogy elsodorjanak a körülmények, engedünk a nyomásnak, és a „hátha mégsem” bizonytalanságának. A mostani helyzet annyira sok oldalról bizonytalan, hogy nem könnyű döntéseket hozni. Hogy tekintsünk a mostani helyzetre úgy, hogy a döntéseink jók legyenek, vagy könnyen tudjuk korrigálni őket? A jövőt megjósolni pontosan nehéz, de sokkal könnyebb, ha csak azokra a verziókra készülünk fel, amelyek vagy nagy valószínűséggel bekövetkeznek vagy aránytalanul nagy veszteséget vagy nyereséget hoznak. Mi már tudjuk, hogyan készülj fel a sales új korszakára, csak te még nem tudsz róla. Eladni idén úgysem tudsz, de legalább készülj fel!